Amit a Windows Phone mobileszközökről tudni érdemes 2. rész

Az előző összefoglaló folytatásaként most az a rész lesz kiegészítve, amely szerint a Microsoft továbbra sem fogja hagyni, hogy a Windows Phone teljesen eltűnjön a világból.

_

"A Microsoft sokak szerint lehet, hogy elveszített egy harcot a többi mobileszköz gyártójával szemben, de a teljes háborút még nem...!"

Bizonyára sokan elkönyvelték már magukban, hogy a Microsoft a Windows Phone jelenlegi 0.3%-os piaci elterjedtségével nemsokára teljesen kilép a piacról. Ezt az értéket - ahogyan a cikksorozatom első részében is kihangsúlyoztam - nem teljes mértékben a vásárlók elégedetlensége okozta. Sőt! Ha újból megnézzük, láthatjuk, hogy a hazai webáruház-láncok értékelései és vásárlói visszajelzései is többnyire pozitívak.

Érdemes végig követni az alábbi hivatalos Microsoft-interjút is a Windows Phone jövőjét illetően.

A Microsoft partnerei - beleértve az Alcatel-t, a HP-t és a sokak által még nem ismert WhartonBrooks-t - is dollármilliókat fektettek a Windows Phone mobileszközökbe. Ez is azt bizonyítja, hogy nem lesz könnyen hagyva, hogy a Windows Phone teljesen kivonuljon a mobilkészülékek piacáról.

A Windows Phone továbbá még a PC-piacot is alaposan megváltoztathatja - a Continuum-technológiának továbbfejlesztésével és elterjedésével.

_

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.